PC

Zahvaljujući uspehu Persona 4 na PC-u, SEGA donosi još više portova ranijih igara

Jedan serijal koji je dugi niz godina bio daleko od dodira igrača na PC-u jeste Persona kompanije SEGA, koji je bio dostupan samo putem Playstation uređaja.

Promena je došla ovog leta, kada je, praktično iznenada, Persona 4 postala dostupna putem Steama. Kada se uzme u obzir koju popularnost igra ima na konzolama, sasvim je normalno bilo da će interesovanje igrača na Steamu biti veliko, što je i potvrđeno sa velikim brojem prodatih kopija i sa preko 96% pozitivnih ocena.

Povučena uspehom Persona 4 Golden, SEGA je sada odlučila da još više ranijih naslova donese na platforme čiji igrači do sada nisu imali pristup. Ovo je otkriveno u razgovoru sa investitorima kao jedan od većih planova za budućnost, i za koji vlada poveće interesovanje.

Nije tačno poznato koje će igre u skorijem periodu postate dostupne na PC-u, ali lista nije nimalo mala. Pre svega imamo druge Persona igre, primarno odličnu peticu, a potom Shin Megami Tensei remasteri i brojni drugi.

Da li ste vi imali prilike da zaigrate Persona 4.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top