PC

Injustice 3 će biti predstavljen ranije nego što se očekuje

Izgleda da DCFanDome događaj neće biti posvećen samo stripovima i filmovima u kojima se DC junaci nalaze u glavnoj ulozi, već se sprema i niz velikih najava igara.

Studio Rocksteady je već potvrdio da će svoju Suicide Squad igru predstaviti upravo na tom događaju 22. septembra, a nedavno je izdao tizer fotografiju. Uz ovu najavu igre, vrlo je verovatno da će još jedna DC-inspirisana igra.

U ovom slučaju se radi o Injustice 3, i nizu nedavnih glasina koje su se pojavile za ovaj naslov, pridružuje se zanimljiva fotografije prepoznatog digitalnog umetnika BossLogic, čije ime vam je verovatno poznato ako ste proletos pratili otkrivanje Assassin’s Creed Valhalla.

On je nedavno objavio zanimljivu fotografiju na svom Twitter profilu, sa kojoj je otkrio potencijalni dizajn logoa igre Injustice 3, odnosno Injustic3, a u samoj objavi je tagovao i Eda Buna, kreativnog producenta studija NetherRealms. Fotografija takođe poseduje sat u pozadini takozvani “Doomsday Clock” što je potencijalna referenca na Watchman franšizu, a prisutan je u smajli(recite nam gde!).

To bi moglo značiti da će Injustic3 ugostiti i karaktere iz Watchmen univerzuma, što je vest koju mnogi fanovi očekuju praktično od prvog Injustice naslova. Naravno, možda je ovo samo bespotrebno dizanje prašine i moguće je da se jednostavno radi o slobodnoj volji umetnika da kreira Injustice 3 logo.
Ono zbog čega ovu glasinu uzimamo u obzir je to što će BossLogic lično biti prisutan na DCFanDome događaju, a verujemo da to neće biti radoznalosti radi.

DC događaj je zakazan za 22. avgust, tako da nam je preostalo nešto manje od dve nedelje čekanja.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top