Vesti

Obična kutija potvrdila postojanje jeftinije Xbox konzole naredne generacije

O postojanju nove Xbox konzole koja će biti dosta slabija od Xbox Series X, ali i daleko jeftinija i pristupačnija za igrače koji žele da uskoče u svet next-gen gejminga, zna se samo na osnovu glasina.

Kompanija Microsoft još uvek nije zvanično obelodanila postojanje konzole kodnog imena Project Lockhart, ali zato imamo još jedno curenje informacije koje potvrđuje njeno postojanje. Ovoga puta je obična kutija potvrdila postojanje slabije Xbox konzole, i to kutija novog kontrolera.

Iz nekog razloga, osvežena verzija Xbox kontrolera sa “robotski belom” bojom se na tržištu pojavila pre dolaska nove generacije konzola, a na samom pakovanju među podržanim uređajima stoji i spomenuta konzola. Zvanični naziv konzole je Xbox Series S, što možete videti na fotografijama i u videu ispod, koji dodatno potvrđuje autentičnost kutije.

Microsoft se još uvek ne oglašava po pitanju Xbox Series S konzole, osim planova za novi događaj ovog meseca, na kojem ona treba biti otkrivena. Nije poznato da li će konzola koštati samo 200 dolara, kao što određeni izvori tvrde, ali se zna da će performanse biti značajno niže od onih kod Xbox Series X.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top