PC

Još jedno u nizu odlaganja, Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 ipak ne izlazi ove godine

Još jedno u nizu odlaganja stiglo je u industriji video igara, kao posledica nastojanja da se pred igrače i fanove donese kvalitetan sadržaj, i to bez žurbe.

Sada je odlaganje pretrpela igra Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2, za koju smo proletos dobili novi trejler, pošto studio Hardsuit Labs ipak neće uspeti da rad privede kraju u narednim mesecima. Developerima je potrebno dodatno vreme za rad, pa je zato rešeno da se planirani period izlaska sa kraja ove godine, pomeri za 2021.

U zvaničnoj objavi na Twitteru se navodi da su kao glavni razlog za pomeranje navedene organizacione promene, koje su neophodne kako bi igra dostigla kvalitet koji odgovara standardu igrača. Nije navedeno na kojim je elementima igre potrebno dodatno raditi, ali je odluka svakako teška.

Ovo nije prvo odlaganje za Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2, pošto je prvobitno planirano da se igra pojavi 2019. godine, ali je do odlaganja došlo iz sličnih razloga. Pomeranje za narednu godinu nije pružilo neke dodatne detalje, ali će konkretni datum izlaska za PC, PS4, PS5, XOne i XSX biti podeljen u narednim mesecima.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top