PC

Niz ekskluzivnosti u Marvel’s Avengers se nastavlja, još sadržaja samo “za odabrane”

Marvel’s Avengers je multiplatformski naslov, pošto izlazi za PC, PS4, Xbox One i nadolazeće next-gen konzole, ali i pored toga izdavač Square Enix odlučio je da pojam ekskluzivnosti bude više nego prisutan.

Objava da će Spider-Man kao dodatni karakter u ovoj igri biti dostupan ekskluzivno za igrače na Playstation konzolama, uz razne druge misije i pristup legendarnim skinovima, razočarala je igrače i izazvala je niz negativnih reakcija, dok je određeni broj otkrio kako će zaobići igru.

Ipak, i pored lošeg reagovanja publike, Square Enix ne odustaje od niza ekskluzivnog sadržaja za razne vrste publike. Zahvaljujući procurelim detaljima koje su datamineri iskopali u beta verziji Marvel’s Avengers, otkriveno je da će naklonici određenih brendova imati na raspolaganju ekskluzivne skinove.

Tu pre svega spadaju igrači koji u svojim računarima imaju Intel procesore, ali nije definisano da li će unutar promocije spadati svi kupljeni procesori ili samo oni iz višeg ranga. Takođe i pretplatnici operatera Virgin Media i Verzion imaće priliku da omiljene heroje na jedinstven način predstave u igri, a spominje se i partnerstvo sa 5Gum.

Kao što možete videti na fotografijama ispod, u pitanju nisu obični skinovi koji imaju obeležje spomenutih kompanija, već se radi o kolekcionarskim skinovima po uzoru na različiti prikaz Marvelovih heroja u stripovima. Kolekcionarima koji se nalaze izvan SAD-a i Britanije(gde su operateri prisutni) biće uskraćeni određeni skinovi, a ako ste poklonik AMD-a i želite Hulka sa ogromnom kajlom, onda bolje menjajte stranu.

Ovo ne deluje nimalo povoljno za potencijalne kupce, a ostaje da se vidi kakva će biti konačna reakcija kada Square Enix ozvaniči partnerstvo sa Intelom i Verizonom.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top