PC

Od obične indie igre do apsolutnog hita na Steamu, Fall Guys dominira sa 2 miliona prodatih kopija

Kada su Devolver Digital i Mediatonic predstavili igru Fall Guys: Ultimate Knockout, malo ko je bio zainteresovan primarno pošto se radi o indie naslovu koji na prvi pogled nije nudio ništa preterano.

Ipak, zahvaljujući nešto boljem marketingu izdavača Devolver Digital, interesovanje je poraslo i Fall Guys je dovelo na sam vrh najigranijih naslova u izuzetno konkurentnom ekosistemu Steam platforme. Zahvaljujući odlično prodaji u prvih nedelju dana, Fall Guys nije dozvolio da velika PLaystation ekskluziva, Horizon Zero Dawn bude na vrhu.

Sada je i zvanično otkrivena brojka iza prodaje ovog blesavog naslova. Samo na Steamu je prodato preko 2 miliona naslova, za period od oko nedelju dana, dok još uvek nema zvaničnih cifara za Playstation 4 konzolu, gde je ovaj naslov dostupan i preko PS Plus servisa. Takođe je otkriveno i da Fall Guys dominira na Twitchu, sa preko 23 miliona odgledanih sati, dok je prisutna i druga interesantna statistika vezana za aktivnost igrača.

Za slučaj da niste čuli za Fall Guys: Ultimate Knockout, u pitanju je MMO-liki naslov koji po meču smešta 60 igrača na jednoj mapi sa zadatkom rešavanja izazova. Sa svakim završenim izazovom ostaje sve manje uspešnih igrača, sve dok ne ostane jedan pobednik. Čar igre čini i šarenoliko obilje boja, blesavi karakteri i generalno prosti način izazova.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top