PC

Pitanje je dana – Call of Duty: Black Ops Cold War će biti predstavljen ove nedelje

Umesto ustaljenog predstavljanja u maju, Activision se rešio da za dosta oduži otkrivanje ovogodišnjeg naslova u Call of Duty serijalu, mada se niz procurelih informacija već pobrinuo za to.

Pa ipak, fanovi očekuju da se Call of Duty 2020 zvanično predstavi, i to će se izgleda konačno održati ove nedelje. Tačan datum još uvek nije otkriven i verovatno izdavač to planira da sačuva kao iznenađenje, pošto raniji navodi otkrivaju da će se predstavljanje održati unutar Call of Duty: Warzone.

Prvobitno se očekivalo da će se predstavljanje održati u ponedeljak, 10. avgusta, ali je ipak tada samo otkrivena zagonetka koji služi za otključavanje “tajnih dokumenata”. Sada drugi detalji napominju petak, 14. avgust, ove nedelje kao datum kada će novi CoD biti otkriven.

Informacija dolazi putem tizer-sajta, koji nagoveštava da je otkrivanje zakazano za petak, a u samom izvornom kodu se spominju nazivi Activision i Call of Duty, što dodatno podiže interesovanje. Praktično je pitanje dana kada će novi Call of Duty biti predstavljen, ali ono što je sigurno je da će se to odigrati u narednim danima.

Krajem prošle nedelje se unutar Warzone naišlo na zagonetnu fotografiju prepunu motiva iz Hladnog rata, što su fanovi prihvatili kao početak otkrivanja nove igre, koja bi trebala nositi podnaziv Black Ops Cold War. Ranije procurela alfa verzija igre potvrdila je da se radnja zaista odvija u prošlosti, periodu Hladnog rata, a tu je i niz lokacija i misija koje će igrači dobiti.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top