PC

Pretplatnički servis EA Access dolazi na Steam, veliki broj igara za 5$ mesečno

Otkako je Electronic Arts zakopao ratne sekire sa kompanijom Valve, na Steamu je u više navrata osvanuo niz igara ovog izdavača, ali to nije sve.

Pored jake postavke naslova koju čine Battlefront 2, Sims 4, Battlefield V, Need for Speed i drugi, Electronic Arts na ovu platformu donosi i svoj pretplatnički servis, na Originu poznat kao EA Access. Ovaj servis je poznat po tome što po ceni mesečne pretplate donosi paket sa velikim brojem EA igara, uz niz drugih benefita, kao što je rani pristup, 10% popusta na kupovinu.

Electronic Arts je ušao u dogovor kojim se omogućava funkcionisanje servisa na Steam platformi, i to u istom obliku kao kod Origina. Electronic Arts ovo ima u planu još od ranije, a sada je i zvanična EA Access stranica pokrenuta na Steamu sa porukom da servis uskoro počinje sa radom.

Na prvi pogled izgleda kao da se EA Access na Steamu neće uopšte razlikovati od onog prvobitnog, pošto su tu sve pogodnosti, zajedno sa masovnom bibliotekom ovog izdavača. Samim tim, logično je da će cena ostati ista, odnosno 5 dolara mesečno, ili 30$ godišnje.

Trenutno nema naznake kada će se tačno krenuti sa radom, mada nas generalno više zanima koliko je doprinos Electronic Arts imao od prelaska na Steam, pošto već znamo da je Titanfall 2 time dobio pažnju koju zaslužuje.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top