PC

Protagonista Splinter Cell serijala, Sem Fišer, dolazi u Rainbow Six Siege

Nadanje fanova i čekanje na neki novi Splinter Cell poprima svojevrsni oblik agonije, pre svega zbog načina na koji Ubisoft trenutno (ne)vodi franšizu.

Pošto je lik Sema Fišera, protagoniste Splinter Cell serijala, generalno poznato, francuska kompanija je rešila da to što bolje iskoristi kako bi izgradila popularnost drugih igara, a fanovi na ovaj način barem nekako imaju priliku da igraju sa ovim junakom.

Sem Fišer je već bio gost u Ghost Recon Wildlands, deo je Elite Squad mobilne igre, a sada stiže kao novi Operator u Rainbow Six Siege. Većina operatora u ovoj kompetitivnoj pucačini je bazirana po antiterorističkim organizacijama iz stvarnog života, ali je sada sa operacijom Shadow Legacy načinjen izuzetak.

Potvrda je dobijena kratkim tizerom, koji otkriva da je puno predstavljanje zakazano za 16. avgust. Ono što se za sada zna na osnovu procurelih informacija je da će Sem Fišer biti napadač i imaće dodatke koji mu pristaju, poput pištolja koji će ispaljivati kamerice kao projektile. Te kamere imaju osobinu probijanja mekih zidova, pa tako igrači mogu videti ko se nalazi sa druge strane, što je odlično u početnim fazama mečeva.

Ubisoft je već ranije otkrio da se Splinter Cell vraća na neočekivane načine, ali mi bismo više voleli da dobijemo novi SC igru za računare i konzole.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top