PC

Pored Total War Saga: Troy, Epic Games besplatno deli još dve igre

Epic Games je redovno darežljiv, ali je ove nedelje u još većoj meri nego prethodnih, pošto deli tri jako kvalitetna naslova.

Jedan od tih naslova je postao besplatan istog dana kada se pojavio, i to je Total War Saga: Troy, ali on neće biti dostupan standardnih 7 dana, već samo 24 časa koji polako otkucavaju. U pitanju je najnovija strategija iz proslavljene franšize koja donosi priču iz antičke Troje.

Druga dva naslova koja dolaze u normalnim okvirima su Remnant: From the Ashes i The Alto Collection. Prva igra je akciona pucačina iz trećeg lica u kojoj se suočavate sa hordama različitih čudovišta za povratak izgubljenog. Igra ima generalno pozitivne ocene, tako da će se verovatno dopasti fanovima ovog tipa igara.

Druga igra vam je verovatno poznatija sa mobilnih telefona, pošto su Altove avanture primarno dostupne za Android i OS. Ovaj naslov studija Team Alto je kolekcija naslova Alto’s Adventure i Alto’s Odyssey koji zajedno nude 120 nivoa, 7 karaktera, i punu podršku za igranje na računari ili sa kontrolerom.

Oba naslova su dostupna za preuzimanje putem ovog linka sve do 20. avgusta, a procedura je prosta i verovatno poznata, potrebno je samo proći proces kupovine i igre ostaju u vašem vlasništvu i nakon isteka promocije.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top