PC

Za samo sat vremena preuzeto preko milion kopija Total War: TROY na Epic Store

Popularnost promocija kompanije Epic Games u kojima se dele besplatne igre je izuzetno velika, pogotovu kada je u pitanju neki naslov višeg kalibra, što je u prošlosti umelo izazvati probleme u funkcionisanju platforme.

Do sada se o popularnosti određenih besplatnih igara govorilo samo opisno, bez pružanja konkretne brojke, ali u slučaju Total War Saga: Troy otkriveno je da je samo tokom prvog sata preuzeto preko milion kopija igre. Ono što čini ovaj naslov specijalnim je da se on sada pojavio po prvi put, a zahvaljujući ekskluzivnom dogovoru sa EGS, on je tokom celih 24h skroz besplatan.

Naravno, broj preuzetih kopija je sada dodatno porastao i nadamo se da će biti otkriven ukupan broj za period od 24h, koliko promocija traje. Iako deluje kao nesvakidašnji potez, ovo može doneti dodatni profit izdavači, pošto se više puta dešavalo da i manje popularni naslovi dobiju pojačanje prodaje nakon što budu dostupni besplatno na EGS.

U drugim vestima za besplatne igre, Epic Games do narednog četvrtka nudi Remnant: From the Ashes i Alto kolekciju.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top