Nintendo Switch

SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom Rehydrated prodat u preko milion primeraka

Još jedan rimejk je uspeo na tržištu i u ovom slučaju je to SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom Rehydrated, koji je za manje od dva meseca prodat u preko milion primeraka.

Prodaja je i više nego dobra za THQ Nordic i developere, pošto je igra doprinela najuspešnijem kvartalu u poslednjih nekoliko godina. Rehidrirana verzija popularne igre iz 2003. godine je prikupila dosta pozitivnih reakcija publike, pre svega na Steamu gde ima preko 96% pozitivnih ocena.

Battle for Bikini Bottom Rehydrated nije običan rimejk, već nudi dosta više. Pored osveženih tekstura i ispravki, igra donosi i neke do sada neviđene nivoe i neprijatelje, koji su bili isključeni iz originalne igre.
Dobra prodaja će se nastaviti i u narednim mesecima, pogotovu pred prazničnu sezonu, tako da će se milion prodatih primeraka verovatno promeniti na više.

Još jedan rimejk koji je ovog leta doneo THQ Nordic je Destroy All Humans! ali njegovi rezultati prodaje nisu poznati.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top