PC

Battlefield 6 dolazi sa mapama namenjenim za 128 igrača, Battle Royale vrlo verovatno prisutan

Battlefield 6, ili kako će se već na kraju zvati, nije preterano aktuelna tema glasina na internetu, pre svega pošto je Electronic Arts još pre nekoliko meseci naglasio da se nova igra u ovom serijalu pucačina neće pojaviti sve do 2021. godine.

Nekoliko detalja je ipak pronašlo put do fanova i oni su mahom vezani za multiplejer komponentu. Ako je verovati Tomu Hendersonu, direktoru kompanije Viral Junkie, DICE mape za Battlefield 6 kreira u većim formatima, kako bi podržavale 128 i više igrača. On je naveo da to ne znači potpuno povećanje formata igranja, već da su i dalje modovi 32v32 prisutno. To može značiti da će određeni modovi možda biti samo za taj veći broj igrača, dok su drugi namenjeni za kompaktnije sukobljavanje.

Jedan od tih bi mogao biti Battle Royale mod, za koji Henderson navodi da bi se mogao pojaviti u narednom Battlefield naslovu. Navedeno je da veliko interesovanje za Battle Royale dolazi zahvaljujući uspehu koji ima Call of Duty: Warzone, ali je navodno rano govoriti o tome da li će BR mod biti deo Battlefield 6 ili samostalni i potencijalno besplatni dodatak.

Naravno, pošto se radi o glasinama moramo sačekati na zvaničnu potvrdu developera. Ono što je u ovom momentu sigurno je da EA i DICE žele da podignu lestvicu u franšizi sa BF6, gde će iskoristiti prednosti nove generacije konzola za poboljšane grafičke detalje i masovne bitke, što se opet može povezati sa podrškom za do 128 igrača.

Više je nekada i bolje, ali u slučaju Battlefield igara veći problem je privući igrače, pošto Battlefield V to nije uspeo i pored primarno dobrih elemenata i napucavanja sa tematikom Drugog svetskog rata.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top