PlayStation 4

Ghost of Tsushima dobija ogromni besplatni multiplejer mod inspirisan japanskom mitologijom

Poslednja velika ekskluziva za Playstation 4 konzole zabeležila je ogroman uspeh širom sveta, a primarno u Japanu, zahvaljujući temi koju pokriva. Ghost of Tsushima je za jako kratko vreme stigao na sam vrh najbolje prodavanih novih franšiza ove generacije, sa developeri iz studija Sucker Punch će se dodatno pobrinuti da to opravdaju.

Pored odlične priče, samurajskog gejmplaje i niza drugih pozitivnih elemenata, na jesen u Ghost of Tsushima stiže veliki besplatni dodatak u vidu multiplejer moda. Multiplejer će biti kao dodatak vezan za samu igru, ali je zapravo zasebno iskustvo u kojem nema glavnog protagoniste Džina.

Umesto toga, dodatak nazvan Legends će biti kooperativno iskustvo za do 4 igrača, podeljenih klase sa spostvenim prednostima i sposobnostima koje će koristiti za susrete sa brojnim neprijateljima inspirisanim mitologijom Japana. U Ghost of Tsushima: Legends će postojati posebna priča koji igrači mogu iskusiti, zatim Survival element, gde je potrebno savladati talase neprijatelja, kao i Raid mod.

Ghost of Tsushima: Legends dolazi kao pravo iznenađenje, pošto ne donosi klasični multiplejer koji bi izgledao kao forsirani dodatak, već je nešto potpuno novo za Playstation 4 igrače, pošto nudi priče i modove različite od onih iz već dostupne singlplejer kampanje.

Za slučaj da niste igrali, Ghost of Tsushima kroz samu priču nudi oko 50 sati igranja, a sa Legends će to biti dodatno produbljeno, tako da pripremite družinu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top