Nintendo Switch

Gomila indie igara najavljena za Nintendo Switch, određene igre dostupne već sada

Ponuda igara na Nintendo Switch konzoli ne prestaje da raste. Pored pojedinačnog objavljivanja igara od strane raznih developera, Switch redovno dobija jaka pojačanja sa održavanjem periodičnih prezentacija.

Najnovija prezentacija održana 18. avgusta bila je u potpunosti posvećena igrama indie, iliti nezavisnih developera, gde je u oko 23 minuta bilo moguće videti niz novih najava, sa nekim naslovima koji su istovremeno postali dostupni za kupovinu.

Događaj je održan bez prevelike pompe, ali je fokus više na kvalitetu igara i iskustava koje one nose. Od naslova koji su sada postali dostupni za Nintendo Switch ističe se Raji: An Ancient Epic, izometrična avantura inspirisana indijskim folklorom, 2D platformer Evergate, Spiritfarer, simulacija sa temom navođenja duša u zagrobni život. A Short Hike se bavi pticom sa dosta primamljivim low poly stilom grafike, Takeshi and Hiroshi je igra u igri, a za one koji vole teške zagonetke tu je Manifold Garden.

Što se tiče igara koje dolaze kasnijeg datuma, imamo Subnautica i Subnautica: Below Zero koje dolaze 2021. na Switch, platformer Hades se nakon PC-a ovde pojavljuje sa cross-play funkcijom, Torchlight 3 takođe dolazi, a od ostalih najavljenih igara tu su Inmost, Hypnospace Outlaw, The Red Lantern, She Dreams Elsewhere, Garden Story, Card Shark, Grindstone i druge koje možete videtu u Indie World prezentaciji ispod.

Većina ovih igara je već dostupna za druge platforme, ili će uskoro postati dostupna, tako da ako ne igrate na Switchu, pratite naslove koji su vam zapali za oko i kada oni izlaze.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top