PC

EA Play se sa brojnim igrama na Steam doseljava 31. avgusta

Electronic Arts je priveo kraju “kozmetičke” izmene u svom digitalnom pretplatničkom servisu, tako da EA Access više ne nosi taj naziv, već EA Play.

Sa novim nazivom, ovaj servis se zaputio na Steam platformu. Informacije koje su postojale pre rebrendiranja potvrdile su plan izdavača, ali je datum bio misterija, barem do sada.

Zvanična Steam stranica sada poseduje osveženi naziv i 31. avgust kao datum dolaska na Steam. EA Play se neće značajno razlikovati od verzije koja je trenutno dostupna putem Origina, što znači da će ogroman broj igara biti dostupan, 10 sati pristupa novim igrama i 10% popusta pri kupovini igara i dodatnog sadržaja.

Broj dostupnih naslova je ogroman, sa predvodnicima ponude poput Battlefield V, Battlefront 2, FIFA 20 i Titanfall 2, koji po dolasku na Steam ponovo uživa veliku popularnost.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top