Mobile

Korisnički interfejs za Xbox Series X će objediniti konzole i PC, pogledajte kako izgleda

Kada se spomenu konzole naredne generacije, fokus je primarno na video igrama koje će sa njima doći, kao i sama snaga koju one imaju da ponude, dok se dosta slabo govorilo o korisničkom interfesju koji ćemo gledati svaki put pri uključivanju konzola i pre pokretanja igre.

Što se tiče Xbox Series X konzole, Microsoft je sada otkrio kako će izgledati novo “Xbox iskustvo”. Novi korisnički interfejs je dizajniran da izgleda dosta preglednije i primamljivije, sa čitkijim tekstom, boljim ilustracijama, oblicima i drugim sitnim detaljima.

Međutim, nije sve samo u izledu, pošto novi korisnički interfejs donosi i 50% brže učitavanje pri paljenju konzole i koristi 40% manje memorije nego prethodna verzija. Ovo će omogućiti korisnicima da znatno brže ulaze u igru i da bez zastoja prebace na početni ekran i nazad.

Najbolja vest vezana za ovaj osveženi interfejs je da on neće biti ekskluzivan za Xbox Series X/S konzole, već će isti krasiti PC verziju Xbox aplikacije, kao i aplikaciju za Android uređaje koja dolazi povodom lansiranja mobilne verzije Game Pass servisa.

Preglednost i brzina su po našem mišljenju uvek pozitivne osobine bilo koje platforme, tako da nam se ovaj dizajn dopada. Samo da još Microsoft svoju platformu ispuni kvalitetnim igrama.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top