Mobile

Želite Fortnite na Ajfonu? Spremite 10.000 dolara

U svakoj situaciji, ma koliko loša ona bila, neko nalazi način da profitira. Tako je i u nedavno objavljenom ratu između kompanija Apple i Epic Games.

Za slučaj da ste zaboravili, kao rezultat trajnog sniženja V-Bucksa na svim platformama osim na mobilnim zbog prevelikog poreza, Fortnite je uklonjen sa App Store u znak odmazde. Apple je to obrazložio kao kršenje pravila od strane Epic Games-a, koji je na to odgovorio tužbom i zanimljivim klipom koji je kreiran u Fortnajtu kao parodija na video kompanije Apple iz 1984. kada je on vodio svojevremenu borbu protiv IBM-a.

Samim tim, Fortnite više nije moguće preuzeti sa App prodavnice, ali je i dalje dostupan za one koji ga imaju preuzetog na iPhone uređajima. Upravo takvi uređaji su sada osvanuli ne eBay sa apsurdno visokim cenama. Ljudi koji poseduju Fortnite instaliran na iPhone uređaju, su rešili da iste prodaju putem interneta po izuzetno visokoj ceni, kako bi oni koji žele Fortnite na iOS-u mogli to da dobiju.

Cene uređaja rangiraju od par hiljada dolara pa naviše, a prisutna je i verzija iPhone X sa instaliranim Fortnite oja košta čak 10.000 dolara. Oglasa ima dosta, i cena je iznenađujuće visoka, pogotovu što se radi o besplatnoj igri.

Ne znamo da li je neko kupio neko od ovih skupih uređaja u ponudi, a ako jeste neće imati puno vajde od toga, pošto je u međuvremenu EPic Games otkrio da nadolazeća Fortnite sezona neće biti dostupna igračima koji imaju igru instaliranu na iOS-u.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top