Mobile

Epic organizuje anti-Apple Fortnite turnir kao odgovor na uklanjanje igre sa App Store, iOS igrači mogu učestvovati

Epic Games nastavlja ljutu bitku protiv kompanije Apple zbog uklanjanja Fortnite: Battle Royale sa App Store. Najnoviji potez nije značajno radikalan, već se ogleda u održavanju specijalnog anti-Apple turnira u igri.

Ovaj turnir će praktično biti prožet motivima protiv kompanije Apple kao znak protesta zbog monopolističke politike. Ujedno će biti i poslednji puni crossplay turnir u kojem mogu učestvovati svi igrači, ujedno i oni na iOS operativnim sistemima.

Maskota turnira će biti zla jabuka, dosta simbolično, a Epic je pripremio i ogroman broj nagrada za učesnike i najbolje. Tu je 20.000 kačketa sa porukom Free Fortnite koji će biti poslati dobitnicima, skinovi u igri, a daleko jače nagrade su Alienware gejming laptop, PS4 Pro, Xbox One X, Switch, OnePlus 8 mobilni telefon i Galaxy Tab S7 tablet. Primećujete kako je svaka platforma dostupna među nagradama osim Apple proizvoda?

Sa najavom ovog turnira, Epic je izdao obaveštenje da igrači na iOS platformi neće dobiti 4. sezonu po izlasku krajem meseca, čime ostaju uskraćeni iskustva. Pruža se šansa da isti pređu na druge platforme kako bi nastavili sa igranjem.

Turnir će se održati 23. avgusta, a sva pravila o učešću možete pronaći na ovom linku.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top