PC

Halo Infinite se možda neće pojaviti za Xbox One, moguće je i odlaganje za 2022. godinu

Izgleda da su developeri studija 343 Industries u velikim problemima kada je Halo Infinite u pitanju. Igra koja je trebala biti predvodnik ponude kod Xbox Series X konzole, odložena je pre par nedelja zbog potrebnog dodatnog rada i problema u razvoju izazvanih korona virusom.

Međutim, čini se je to tek početak muke za developere i fanove ovog serijala. Po internetu već kruže navodi da je odlaganje nastalo zato što je u razvoj uključena gomila drugih studija, što je otežava praćenje razvoja i ujedno usporava proces, a na to se sada nadovezuju glasine da bi prvobitni planovi mogli biti izmenjeni.

Na forumu ResetEra korisnik Sponger tvrdi da su velike šanse da se odbaci Xbox One verzija za Halo Infinite, čime bi se ubrzao razvoj, ali bi samim tim korisnici stare generacije ostali uskraćeni igre iako im je obećana. Tako bi Halo Infinite postao Xbox Series X i PC ekskluziva, zajedno sa skromnom listom drugih igara kojoj pripadaju Fable, Forza Motorsport, STALKER 2.

Isti korisnik navodi da se ne isključuje dodatno odlaganje za 2022. godinu, kako bi 343 Industries imao dovoljno vremena da ili prilagodi Halo Infinite za Xbox One, ili da se dodatno fokusira na poboljšanje kvaliteta grafike i ambicioznih inovacija koje će biti moguće samo na Series X. Sve ovo dolazi kako bi se izbeglo izdavanje igre “iz delova” već kao jedna celina.

Pošto se radi o glasinama, ove informacije moramo uzeti sa rezervom, ali je svakako sigurno da se razvoj Halo Infinite odužio, i pored toga što je u razvoju već dugi niz godina.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top