PC

Prva Serious Sam igra besplatna na GOG-u u naredna dva dana!

Pošto četvrti deo u Serious Sam serijalu izlazi za manje od mesec dana, red je da se prisetimo starijih naslova i da se valjano pripremimo za novu makljažu.

Za slučaj da neko u svom vlasništvu nema Serious Sam: The First Encounter, GOG ovaj naslov nudi potpuno besplatno u naredna dva dana, odnosno sve do 26. avgusta u 15 časova po našem vremenu.

Procedura za preuzimanje ovog naslova na GOG platformi je izuzetno prosta, potrebno je samo na početnoj stranici platforme kliknuti na “Get it here” baner sa igrom i ona će se pojaviti u vašem vlasništvu.

U pitanju su skromni počeci sa Serious Sam, pošto se radi o igri iz 2001. godine. U First Encounter možete očekivati gomilu neprijatelja, sa brzim gejmplejom i forama koje po stilu odgovaraju onim iz Duke Nukema.

Ovo je odlična prilika za sve da odigraju prvu avanturu Ozbiljnog Sema, a od septembra mogu direktno uporediti koliko je četvorka uznapredovala sa desetinama hiljada neprijatelja na bojnom polju.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top