PC

Airplane Mode – igra u kojoj ste putnik u avionu u trajanju od nekoliko sati, i to u realnom vremenu

Pandemija korona virusa zatvorila je brojne granice i samim tom otkazala letove, tako da su mnogi putnici i obožavatelji letenja ostali uskraćeni tog iskustva.

Ako vam nedostaje putovanje avionom, a Microsoft Flight Simulator jednostavno nosi previše odgovornosti sa ulogom pilota, onda je igra Airplane Mode kao skrojena za vas.

Umesto upravljanja ogromnim krilatim mašinama po nebu, Airplane mode igrače stavlja u ulogu putnika u avionu, a uloga je “presedeti” ceo let sa jednog aerodroma na drugi, što može trajati i nekoliko sati, i to u realnom vremenu.

Ako ste imali prilike da putujete avionom onda znate šta vas očekuje u ovoj igri, možete sedeti do prozora i gledati u oblake, gledati filmove iz 30-ih godina, čitati, slušati muziku, i slično. Za vreme leta od Njujorka do Rejkjavika koji traje oko 6 sati, ili kraće varijante od 2 i po sata, iskusićete i plač male dece, frustraciju zbog nedostatka interneta i naravno turbulencije.

Ovo je možda i najrealističniji simulator koji dolazi, a pojaviće se ove jeseni na Steamu. Delić onoga što donosi možete videti u videu ispod.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top