Mobile

Predstavljena nova The Witcher igra! Monster Slayer je AR mobilni naslov u PokemonGO stilu

Dok čekamo da se četvrti deo u Witcher serijalu pojavi pred igrače nakon Cyberpunk 2077, CD Projekt Red donosi nešto drugačiji naslov kako bismo ubili vreme u avanturama na Kontinentu.

Ovoga puta dobijamo The Witcher igru koja dolazi samo za mobilne telefone i to kao AR naslov, kao što je PokemonGO. The Witcher: Monster Slayer od igrača traži da kroz ekrane mobilnih telefona u stvarnom svetu postanu lovac na čudovišta.

Koristeći sistem izmenjene realnosti kroz kameru i ekran mobilnog uređaja, tragaće se za čudovištima iz Witcher sveta i igrači će ulaziti u okršaj sa istima. Ono što je zanimljivo u najavi je informacija da će vremenski uslovi i doba dana biti gejmplej elementi, što znači da će određena stvorenja tokom noći ili kada je oblačno biti moćnija nego inače, što je dosta interesantno.

Trejler ispod ne prikazuje mnogo detalja, tako da ne znamo kako će sama mehanika borbe funkcionisati, ali zasigurno uključuje pripremu za borbu i učenje o slabim tačkama neprijatelja.

Za sada nije poznato kada će se tačno The Witcher: Monster Slayer pojaviti za mobilne uređaje(iOS i Android), ali video tvrdi da će to biti uskoro.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top