PC

Bioware na Gamescomu prikazao nove detalje za novi Dragon Age naslov

Bioware i Electronic Arts još uvek nisu spremni da u potpunosti predstave najnoviji Dragon Age naslov, pošto se ipak radi o početnoj fazi produkcije, ali je zato rešeno da se ipak otkrije par detalja vezanih za igru.

Vođa studija Bioware, Kejsi Hadson, zajedno sa ostalim članovima time je podelio nove detalhe o Dragon Age igri, zajedno sa prikazom gejmpleja iza scena, kao i konceptualnu umetnost iza igre.

Članovi studija su podelili svoju viziju za igru, i otkrili su da je cilj ispričati priču o tome šta se dešava kada moć nije u vašim rukama. Novi Dragon Age je već tizovan na EA Play događaju, a ovi detalji deluju ovećavajuće.

Samo da ambicije developera ne završe kao Anthem.

Novo Dragon Age iskustvo je još uvek daleko, pošto se na igri radi od kuće, što otežava proces i nosi razne izazove.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top