PC

Druga sezona za Fall Guys: Ultimate Knockout vodi u Srednji vek

Fall Guys manija je za jako kratko vreme zahvatila svet. Ova igra je već postala najpreuzimanija svih vremena kada se gleda PS Plus servis, a na Steamu za manje od mesec dana broji 7 miliona igrača.

Mediatonic već uveliko radi na dodavanju novog sadržaja za rastući broj igrača, što je samo delić velikog paketa koji će stići sa drugom sezonom.

Druga sezona će doneti tematski specijal koji igrače vodi u Srednji vek, sa novim kostimima i nagradama. Međutim, kozmetika nije sve, pošto je na Gamescomu prikazano i da će doći i nekoliko potpuno novih mini igara.

Mini igre donese i neke novitete u gejmplej, sa blokovima koje je potrebno pomerati, rampama i sličnim. Ovo je naravno samo početak noviteta, a u narednom periodu će biti prikazano još detalja o drugoj sezoni za Fall Guys.

Šteta je samo što ćemo morati duže da čekamo, pošto će se prva sezona privesti kraju tek početkom oktobra. Više vremena za kompletiranje izazova onda.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top