PC

Igrači će imati mogućnost izbora koji će uticati na završetak priče u Black Ops Cold War

Call of Duty: Black Ops Cold War stiže ovog novembra, i sa sobom će doneti nešto potpuno novo što do sada nije bilo viđeno u serijalu.

Razvojni studiji Treyarch i Raven su radili na igri i rešili su da singlplejer iskustvo u kampanji za igrače podignu na novi nivo sa implementacijom šire slobode izbora.

Black Ops Cold War ovime naginje ka otvorenoj i manje linearnoj igri u odnosu na prethodnike, a ostaje da se vidi kako će sve to izgledati kada igra izađe 13. novembra.

Radnja igre je smeštena u 1981. godini, u jeku dešavanja tokom Hladnog rata, a deo singlplejer kampanje će biti poznata lica iz prvog Black Ops naslova, pošto je nova igra direktni nastavak na nju. Sloboda igrača ogleda se u mogučnosti kreiranja karaktera po sopstvenoj zamisli, ali će i tokom napredovanja postojati više izbora koji će uticati na finalni ishod misije i same priče.
Pored toga, u specijalnom intervjuu  na početku sajma Gamescom, otkriveno je da će tokom svake misije postojati sporedni objektivi za ispunjavanje.

Predstavljanje multiplejera je zakazano za početak novembra, a tokom Gamescoma smo imali prilike videti i potpuno novi pogled na singlplejer kampanju u kojoj se pojavljuje tadašnji predsednika SAD, Ronald Regan.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top