PC

Novi trejler za Mafia 1 Remake nas priseća na čuvenu priču o Tomiju

Rimejk prve Mafia igre, zvanično imenovan Mafia: Definitive Edition, polako ide ka tome da postane jedno od najboljih rimejk izdanja do sada.

Kompletan svet zasnovan na 30-im godinama prošlog veka je iznova izgrađen koristeći Mafia 3 endžin, što je omogućilo studiju Hangar 13 da prepoznatljivo dodatno obogati za fanove. City of Lost Heaven će imati neke potpuno nove lokacije, dok su i motocikli dodati kao prevozno sredstvo.

Najnoviji trejler koji je 2K Games objavio za Mafia 1 rimejk ne govori o unapređenjima, već nas priseća dešavanja iz priče o Tomiju, preciznije o njegovom ulasku u Salijeri porodicu.

Trejler izgleda dosta impresivno, zbog čega jedva čekamo 25. septembar kada će se igra pojavita, a inače bismo već sada igrali Mafia: Definitive Edition da ne bi onog odlaganja prošlog meseca.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top