PC

Pogledajte brutalni trejler za najnoviju DOOM Eternal ekspanziju

Jedna od boljih igara koja se pojavila u prvoj polovini godine je definitivno Doom Eternal, koji Bethesda neće zapostaviti odmah po izlasku, već se priča nastavlja sa ekspanzijama.

Prvi DLC koji dolazi u Doom Eternal nosi naziv The Ancient Gods, za koji smo više informacija dobili tokom Gamescoma. Novi trejler prikazuje da nema kraja izazovima za Doom Guya, i to u vidu novih demona i potpuno novih okruženja. Moramo priznati da neki demoni izgledaju dosta strašnije od onih iz same kampanje, a susrešće se i sa džinovskim “bogom”.

U drugim Doom Eternal vestima, da li ste znali da ovaj naslov može raditi u “soma” FPS?

The Ancient Gods ekspanzija za Doom Eternal stiže 20. oktobra, i moguće je uzeti je zasebno ili kroz godišnju propusnicu koja košta 30 dolara i pruža pristup i narednoj ekspanziji.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top