Filmovi-Serije

Potvrđena Resident Evil serija u produkciji Netflixa

Još jedno ostvarenje iz sveta video igara će dobiti svoju seriju od strane produkcijske kuće Netflix.

Ovoga puta se radi o ultra popularnoj horor franšizi Resident Evil, pošto su sada ranije glasine i zvanično potvrđene. Netflix platforma je seriju potvrdila na jednom od svojih profila sa fotografijom skripte.

Zajedno sa potvrdom da serija stvarno postoji otkriveno je i ko će biti u centru priče. To neće biti glavni protagonisti Resident Evil igara, već bliznakinje Vesker, četrnaestogodišnje ćerke antagoniste serijala Alberta Veskera.

Radnja će se biti podeljena u dve vremenske linije, i prva će se bazirati na prelasku u novi Raccon City, u kojem nije baš sve kao što se čini, a ćerke naslućuju da njihov otac krije neke stvari od njih. Druga vremenska linija se odvija dosta kasnije, čitavu deceniju nakon prve, u kojoj je svega 15 miliona ljudi ostalo, dok 6 milijardi zombija luta planetom.

Drugih zvaničnih detalja nema za sada, ali ako su i ostale glasine tačne, očekujte 8 epizoda u trajanju od po sat vremena.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top