PC

Prikazan uzbudljivi gejmplej trejler za Medal of Honor VR igru

Prilično dugi period vremena nismo čuli nove detalje vezane za najnoviji Medal of Honor naslov, koji će biti VR ekskluziva na kojoj radi Respawn Entertainment, ali je period tišine prekinut na otvaranju Gamescon 2020 konvencije.

Zahvaljujući digitalnoj Gamescom konvenciji, stigao je potpuno novi trejler za Medal of Honor: Above and Beyond, koji se fokusira na priču. Radnja igre će biti smeštena u period Drugog svetskog rata, i to u izuzetno turbulentne zone, čija atmosfera je savršena za iskusiti u VR-u.

ampanja će biti podeljena na tri dela i sve će naravno biti moguće iskusiti iz prvog lica. Nema međuscena, već samo neprestanog puškaranja, ali se borba neće odvijati samo na nogama. Prema trejleru, igrači će se kretati i u tenkovima, avionima, pa čak i na sankama.

Na osnovu trejlera lako je zaključiti da će igračima trebati baš dosta prostora i brzih refleksa, pošto će ovaj Medal of Honor naslov slati neprijatelje sa svih strana.

Sabotiranje nacističkih baza će početi krajem godine, s tim što tačan datum nije poznat. I da, Medal of Honor: Above and Beyond izlazi samo za Oculus.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top