PC

3 Out of 10 besplatan na Epic Games Store, naredne nedelje Remnant: From the Ashes

Novi četvrtak, nova besplatna igra u ponudi na Epic Games prodavnici, a kada kažemo nova, to stvarno i mislimo.

Igra 3 Out of 10 je najnovije ostvarenje developera Terrible Posture Games, poznatih po Mothergunship, koje je sada moguće potpuno besplatno preuzeti na EGS do 13. avgusta. Igra je u fazonu point-and-click avanture, i kreirana je kao sitkom, sa različitim nivoima i tematikama koje se mahom odnose na poslovanje razvojnog studija.

Samo na osnovu trejlera igra izgleda prilično otkačeno, a ako vam ona nije dovoljna za ovu nedelju, u ponudi se nalazi indie igra Wilmot’s Warehouse, simpatična zagonetalica sa zadatkom slaganja različitih proizvoda u dvodimenzionalnom skladištu. Oba naslova su dostupna za preuzimanje u narednih nedelju dana putem ovog linka.

Naredne nedelje očekujte još jaču ponudu igara sa Alto kolekcijom igara, kao i izuzetno kvalitetnom kooperativnom pucačinom Remnant: From the Ashes.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top