PC

Dok čekate na Cyberpunk 2077 – Beta za Ghostrunner počinje uskoro

Sa najavom igre Cyberpunk 2077 došlo je do prave eksplozije popularnosti sajberpank žanra, sa pojavom mnogobrojnih naslova sa sličnom tematikom. Mnogobrojna odlaganja od strane studija CD Projekt Red doprinela su da još dosta naslova bude najavljeno pre izlaska Cyberpunk 2077, a igrači željni sadržaja će ih rado prihvatili.

Direktni suparnik za Cyberpunk 2077 je Tencentov SYN, ali još jedan naslov privlači dosta interesovanja sa svojom tematikom distopijske budućnosti. Radi o igri Ghostrunner, najavljenoj prošle godine, a letos je bilo prilike isprobati obećavajući demo sa dosta nindža trčanja i mahanja katanom.

Na Gamescomu je prikazan novi trejler i još gejmpleja za ovaj naslov studija One More Level, gde imamo prilike videti još detalja u korumpiranom gradu sa noćnom atmosferom.

Ovom prilikom su pokrenute i prijave za beta testiranje, koje će pružiti više igranja u odnosu na raniji demo. Prijava se može popuniti putem ovog linka sve do 13. septembra. Tačan datum početka nije poznat, ali je verovatno da će početi nakon 15. u mesecu, datuma kada će se za Ghostrunner otkriti novi detalji, kao što je datum izlaska.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top