PC

Otkrijte da li vaš računar podržava novi Hitman naslov

Izlazak nove igre Hitman 3 najavljen je za 20. januar 2021., a igra će biti dostupna na PC platformama, kao i na konzolama trenutne i naredne generacije. Vlasnici konzola imaju posebnog razloga za radovanje jer je IO Interactive obelodanio da će nadogradnja na sledeću generaciju biti besplatna.

IO Interactive je definitivno dao dovoljno vremena PC igračima da nadograde svoje gejming sisteme kako bi mogli da igraju Hitman 3 početkom sledeće godine. Iako su mnogi programeri skloni da otkriju sistemske zahteve svojih igara mesec ili dva pre nego što igra izađe, zahtevi za Hitman 3 su izašli čak pet meseci pre izlaska igre.

Na prvi pogled zahtevi uopšte ne izgledaju loše imajući u vidu da će igra moći da se igra na različitim generacijama hardvera. Međutiim postoji par stvari na koje će obožavaoci morati da obrate pažnju. Hitman 3 će zahtevati DirectX 12 i Windows 10 da bi se pokrenula a zauzimaće otprilike 80GB prostora na vašem gejming ljubimcu.

Svaki računar sklopljen u zadnjih par godina bi trebao bez problema da ispuni minimalne zahteve, a objavljena specifikacija ne predstavlja nikakav ozbiljan skok u poređenju sa prethodnim Hitman naslovom.

Još jedna bitna informacija je i da će Hitman 3 određeno vreme biti ekskluzivan naslov na Epic Games platformi. Dok čekamo januar uzivajte u trejleru, u glavnoj ulozi naš omiljeni Agent 47.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top