PC

The Ancient Gods će biti samostalni DLC za Doom Eternal, možete igrati bez same igre

Dosta se prašine diže oko dolaska najnovije ekspanzije za Doom Eternal.

Najnovije detalje za The Ancient Gods ekspanzije dobili smo sa novim trejlerom prikazanim na Gamescom 2020 konvenciji, gde je bilo prilike upoznati se sa nekim novim neprijateljima, monstruoznim bossovima, i dva Maraudera koji će vas napadati izjedna.

Ono što je zanimljivo za ovaj Doom Eternal DLC je da on neće biti direktno vezan za samu igru, već će biti samostalna ekspanzija. To znači da DLC možete kupiti i igrati iako nemate Doom Eternal u svom vlasništvu, što je velika sloboda koju pruža developer id Software.

Razvojni tim želi da na ovaj način stigne do što više igrača, čak i onih koji nisu igrali Eternal. Dobra vest je i da će The Ancient Gods DLC po količini pruženog sadržaja biti bliži bliži igri nego DLC-u.

Ova, prva po redu, ekspanzija za Doom Eternal dolazi 20. oktobra, a kasnijeg datuma stiže i drugi deo.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top