PC

Ako je verovati Playstationu, Crysis Remastered izlazi već 21. avgusta

Nakon loše reakcije publike na prikaz gejmpleja u Crysis Remastered, koji uopšte nije izgledao unapređeno u odnosu na original, Crytek je odlučio da odloži datum izlaska i da se dodatno posveti poslu.

Crysis Remastered se u međuvremenu pojavio za Nintendo Switch, ali verzija za ostale platforme nikako da dobije datum izlaska. Posao se izgleda malo odužio developerima, ali određeni izvori otkrivaju da je on konačno priveden kraju.

Na Playstation Access kanalu je objavljen video, koji je sada privatan, gde je otkriveno da će se Crysis Remastered pojaviti već ove nedelje u petak, odnosno 21. avgusta. Pošto se radi o Playstation kanalu, datum izlaska bi važio primarno za PS4 konzole, ali bi tu onda bile uključene verzije i za ostale platforme.

Još uvek nema nikakve zvanične potvrde da će se izlazak Crysis Remastered odigrati baš 21. avgusta, ali je moguće da Crytek priprema najavu iznenađenja.

Datum izlaska nije toliko bitan koliko samo unapređenje kvaliteta grafike, tako da se nadamo da će ona biti na višem nivou nego što je prikazano u ranijim trejlerima.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top