Meridian
PC

Čuveni roman Džordža Orvela postaje video igra! Predstavljen Orwell’s Animal Farm

Čuveni roman Džordža Orvela, Životinjska farma, koja je tokom svih ovih godina ostala aktuelna kao podsetnik u kojem pogrešnom i antiutopijskom smeru civilizacija može otići, sada dobija svoju video igru.

Igra je nazvana Orwell’s Animal Farm i blisko će pratiti radnju iz same knjige, sa životinjama kao glavnim akterima, dok će igrači imati priliku da iz prve ruke iskuse lošu stranu prevelike moći. Animal Farm će imati i elemente balansiranja resursa na domaćinstvu, gde vi birate da li će svi dobijati jednako, odbranu i generalno očuvanje morala na farmi.

Ovo delo deluje kao zanimljiva ideja za video igru, i ostaje da se vidi da li će postojati više završetaka, odnosno da li se može izbeći kraj iz same knjige i kreirati potpuno drugačija slika farme koja nije pala pod totalitarizmom.

Iza igre stoji Nerial, koji planira da Orwell’s Animal Farm na Steam dovede tokom jeseni.
Do tada, pogledajte trejler.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

To Top