PC

Cyberpunk 2077 ide istim stopama kao i Witcher 3 – sav nadolazeći DLC će biti besplatan!

Predstojeći CD Projekt Red-ov RPG iz prvog lica Cyberpunk 2077 trebalo bi da izađe 19. novembra i sigurno je najiščekivanija igra ove godine. Da stvar bude još i bolja developeri su potvrdili da će Cyberpunk imati besplatan DLC, baš kao i The Witcher 3.

The Witcher 3: Wild Hunt, jedan od najboljih RPG-ova ikad napravljenih je dobio 16 besplatnih DLC-ova do danas. CD Projekt Red dao je igračima besplatne nove kvestove, kozmetiku i još mnogo toga, nešto što bi drugi izadavači verovatno naplatili.

Što se tiče Cyberpunk-a 2077 čini se da su programeri odlučili da idu istim putem, pružajući igračima besplatan DLC odmah nakon izlaska igre.

Kada je jedan fan pitao da li će Cyberpunk 2077 imati besplatan DLC kao njegov veliki brat The Witcher 3, oficijalni tviter akunt igre je odgovorio sa Kool-Aid gif-om.

(tekst se nastavlja ispod)

Imajmo na umu da ovo ne znači da će svaki Cyberpunk 2077 DLC biti besplatan. Za vreme The Witcher-a 3, CD Projekt Red podelio je nekoliko besplatnih DLC-ova ali bilo je i nekoliko DLC ekspanzija koje ste morali da platite. Ove ekspanzije, kao na primer Hearts of Stone i Blood and Wine, su međutim bile prepune kontenta i mogle su veoma lako da izađu kao zasebne igre.

U ovom trenutku, nema indikacija kako bi mogao da izgleda ovaj besplatni DLC jer će verovatno biti deo sadržaja koji će izlaziti godinama nakon inicijalnog lansiranja igre.

Finalni DLC za The Witcher 3 bio je New Game+ mod, koji je omogućio fanovima da još više vremena provedu sa Geraltom u ovom ogromnom svetu.

Nadamo se da ćemo videti sjajne besplatne DLC-ove za Cyberpunk 2077 nakon što igra izađe 19. novembra.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top