PC

EA i Origin Access će uskoro biti objedinjeni jednim nazivom

Izdavač i developer Electronic Arts želi da svoj servis za digitalnu distribuciju igara što više priliži igračima, a u tim naporima se sada priprema redizajn i novo ime.

U nedavnoj objavi na zvaničnom sajtu, otkriveno je da Origin Access i EA Access servisi dobijaju objedinjeni naziv koji je dosta kraći i više služi svrsi koju oni pružaju. Naziv je samo EA Play, dok će premijum opcija biti nazvana EA Play Pro. Ovaj naziv vam je možda već poznat, pošto je pod istim imenom do sada održavano specijalno letnje predstavljanje igara ovog izdavača, i ono će od sada biti EA Play Live.

Pogodnosti koje se nalaze na ovom servisu, kao što su rani pristup novim naslovima i 10% sniženja na kupovinu, ostaju i dalje, a za naredne mesece je u planu proširenje ponude benefita, kao što su specijalni izazovi u igrama samo za pretplatnike, a samim tim i nagrade.

Novi naziv dolazi 18. avgusta, a verovatno istog datuma ovaj servis dolazi i na Steam platformu, gde je Electronic Art još pre par meseci doveo poveći broj svojih naslova.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top