PC

Evo kako bi Marvel’s Avengers izgledao sa glumcima iz filmova

Kada je Square Enix prošle godine najavio Marvel’s Avengers, fanove je dočekalo blago razočarenje u vidu saznanja da u ulozi popularnih superjunaka neće biti isti glumci koje su navikli da gledaju na bioskopskom platnu.

Da, Dauni Džunior, Kris Hemsvort i ostala ekipa bi bili odlični u ovoj igri, ali je izdavač sa razlogom odabrao manje popularna lica, inače bi troškovi razvoja za Marvel’s Avengers dostigli rekordne visine.

Ipak, ideja ostaje, a kako bi izgledalo da su popularni glumci svoj lik pozajmili za ovu video igru sada možemo videti zahvaljujući takozvanoj deep fake tehnologiji.

Radi se o relativno svežoj, ali izuzetno naprednoj tehnologiji koja služi da se izgled lica neke osobe zameni drugom, i to sa sve pokretima mišica lica, usana i drugim karakteristikama. Verovatno ste neke kreacije viđali do sada, kao što je lik glumice Ejmi Adams zamenjen facom Nikolasa Kejdža.

Elem, jutjuber BabyZone je pomoću ovog sintetičkog medija lica karaktera u Marvel’s Avengers zamenio facama glumaca koji inače tumače te karaktere u Marvelovim filmovima. Nimalo lak proces, tvrdi kreator, pošto mu je za ovaj video od 3 minuta trebalo više od mesec dana rada.

Ideja svakako deluje zanimljivo, a kada se Marvel’s Avengers pojavi 4. septembra definitivno ćemo dobiti modove koji će uraditi isto kao i sada DeepFake tehnologija.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top