Mobile

Fall Guys u Kini izlazi kao mobilna igra

Zahvaljujući prostom, ali urnebesno zabavnom gejmpleju, igra Fall Guys: Ultimate Knockout je za kratko vreme postala izuzetno popularna, i za svega par dana je postala najigraniji naslov na Steamu.

Zahvaljujući svetskoj popularnosti i u Kini su se zainteresovali za Fall Guys, te je izuzetno brzo odobreno izdavanje igre u ovoj državi sa inače strogim pravilima po pitanju interaktivnog sadržaja. Fall Guys se u Kini neće pojaviti u standardnom obliku, već kao mobilna igra.

Kineska kompanija Bilibili je preuzela prava za izdavanje mobilne verzije, a odluka da to bude u vidu mobilnog naslova dolazi sasvim logično, pošto je mobilni gejming u Kini izuzetno popularan i ustaljeniji od ovog na konzolama i PC-u.

Sa svojim mehanikama Fall Guys će se više nego dobro uklopiti na mobilnim telefonima, ali sada ostaje da se vidi da li će se ova verzija pojaviti i na Zapadu. Imajte u vidu da su sve mobilne verzije ove igre koje možda viđate prevara i da nisu došle od samog developera, studija Mediatonic.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top