Vesti

Hitman 3 dobija promene u ponudi modova – PvP odlazi u istoriju

Finalno izdanje osvežene trilogije o Agentu 47 biće dosta drugačije od prethodna dva naslova, pre svega po onome što nudi.

Naravno, klasično eliminsanje zacrtanih meta će biti prisutno, ali prvi novitet je što će se Hitman 3 pojaviti za narednu generaciju konzola(PS5, XSX), a samim tim donosi i bogatije grafiče detalje. IO Interactive će tkođe produbiti imerziju igrača sa opcijom za VR igranje, tako da će moći da se stupi u prvo lice ćelavog asasina.

Sada je nezavisni developer otkrio šta igrači mogu očekivati po pitanju ponude modova igranja i raznovrsnosti gejmpleja. Standardna kampanja će biti tu sa ogromnim lokacijama na kojima će se misije odigravati, i neće biti epizodnog formata kao Hitman iz 2016. godine.

Eluzivne mete će biti prisutne u Hitman 3, kao vrhunski izazov za profesionalne asasine, a IO Interactive najavljuje specijalne dodatke koji će dodatno otežavati ovu vrstu misija. Escalations mod je tu da dodatno oteža igranje sa više kamera, ograničenim arsenalom i nizom drugih restrikcija.

Ostatak modova koji su orijentisani na igranje za jednog igrača čini Contracts Mode, gde po ugovoru birate metu, način spovođenja zadatka i onda se bacate na delo. Za ljubitelje rada na daljinu vraća se Sniper Assassin mod, koji izaziva na odrađivanje misija bez bilo kakvog uzbunjivanja. Svi ovi modovi će nositi izmene i novitete čime će gejmplej generalno biti obogaćen.

Ghost mod igranja, koji je prvi uneo PvP multiplejer u Hitman franšizu, sada odlazi u istoriju i neće se pojaviti u Hitman 3, tako da više nema takmičenja sa drugim igračima. Zajedno sa ovom odlukom, IOI do kraja meseca gasi ovaj mod igranja u Hitman 2.

Još informacija dolazi za Hitman 3 u narednim nedeljama, pošto je za 31. avgust isplaniran specijalni strim.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top