PC

Horizon Zero Dawn konačno dostupan za PC, tu je i trejler

Playstation ekskluziva na kojoj je radio Sonijev studio Guerrilla Games, Horizon Zero Dawn, od danas, 7. avgusta, je i zvanično postala dostupna za igranje na PC platformi.

Developer je u tu čast izdao specijalni trejler, koji se u 30 sekundi bavi najjačim aspektima koje igra može da ponudi, poput priče, velike ekspanzije koja pred PC publiku dolazi objedinjena u Complete ediciji po jednoj ceni.

Horizon Zero Dawn na PC-u uživa i u nizu unapređenja grafike, sa podrškom za 4K rezoluciju, boljim izgledom vegetacije, i dodatnim opcijama koje inače nisu dostupne kod Playstation 4 konzole.
Da li su unapređenja značajna u odnosu na PS4 videćemo u praksi, dok smo se mi ostalih elemenata, poput gejmpleja i priče već dotakli u recenziji pre par godina.

Horizon Zero Dawn Complete Edition se prodaje na Steamu i Epic Games Store po ceni od 50 dolara, a pre kupovine valja proveriti da li ispunjavate sistemske zahteve za igranje.

Nadamo se da će još Playstation 4 ekskluziva doći na PC, kao i nastavak ovog naslova, Horizon Forbidden West.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top