PC

Igra o besmrtnim ubicama studija Arkane, Deathloop, odložena za narednu godinu

Lista igara koje su zbog pandemije korona virusa, ili nekog sličnog razloga, odložene nastavlja da raste. Nedavno odloženim Halo Infinite i Serious Sam 4 pridružuje se i najnovije ostvarenje studija Arkane, kreatora Dishonored i Prey.

Deathloop je igra o kojoj se znalo dosta malo nakon premijernog predstavljanja prošle godine, a prvi talas konkretnijih informacija stigao je na predstavljanju igara za Playstation 5, gde je Arkane ujedno podelio i datum izlaska.

Nažalost, taj datum izlaska se već sada menja, pošto zbog aktuelne pandemije korona virusa developeri nisu u stanju da rad na Deathloop privedu kraju. Izlazak je prvobitno planiran za kraj ove godine, simultano sa izlaskom next-gen konzola, ali će se rad produžiti i zato Deathloop izlazi u drugom kvartalu naredne godine.

To znači da će igrači morati da čekaju do 6 meseci duže, ali će to vreme poslužiti razvojnom timu iz Arkanea da rad na Deathloop privedu kraju i da kreiraju živi svet sa iskustvom koje odgovara novoj generaciji konzola.

Odlaganje igre je uvek bolje od izdavanja nedovršenog proizvoda, tako da pozdravljamo ovu odluku. Šteta je malo što moramo još da čekamo na Deathloop, pošto nam se čini kao igra sa izuzetno zanimljivom mehanikom, koja donosi duel između dva asasina koji ne poznaju smrt, barem ne onu trajnu.
Igrači su zarobljeni u vremenskoj petlji, koju mogu razbiti(i samim tim pobediti) jedino ako uspeju da nadmaše protivnika sa druge strane i eliminišu 8 NPC-a pride.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top