Vesti

Majka povratila 20.000 dolara koje je sin za 17 dana spiskao na Twitch

Novac nije nimalo lako zaraditi, ali ga je zato izuzetno lako potrošiti, pogotovu ako nije vaš.

Ovu, takoreći, mudrost, iskusila je na svojoj koži jedna majka iz SAD-a, čiji je sin uspeo da spiska ni manje ni više nego 20.000 dolara(19.870,94 tačnije) kroz donacije upućene strimerima na Twitch platformi.

Do ovoga je došlo tako što je klinac ugrabio debitnu karticu, i kroz laki proces je omogućio da njome čašćava niz strimera, od kojih DotEsports izdvaja imena Tfue, Ewokttv, Kurt Benkert i drugi. Ono što je dodatno zanimljivo u ovom slučaju je da je ta vrtoglava cifra skinuta sa kartice za svega 17 dana. Darežljivo dete je svakog dana strimerima slalo preko 1000 dolara.

Majka tog deteta je, šokirana saznanjem da je ostala bez “višegodišnje ušteđevine”, krenula u borbu da povrati novac koji otišao na Twitch. U samom početku pozitivnih rezultata nije bilo, kao i da čak niko nije odgovarao na njen problem.

Kako navodi DotEsports, ova majka je rešenje za problem našla putem objave na Redditu, u kojoj je jedan korisnik objasnio da nema potrebe kontaktirati Twitch, već firmu Xsolla koja se primarno bavi transakcijama. Sav protraćeni novac je vraćen nazad, dok je dete, iako verovatno nije bilo svesno šta čini, dobilo kaznu i poslat je na savetovanje.

20.000 dolara nije nimalo naivna suma, i sa njom možete kupiti veliki broj vrednih stvari ili nekretnina, tako da je dobro čuti da je neko uspeo da povrati nazad novac.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top