PC

Na Gamescomu će biti prikazani novi trejleri za Medal of Honor, Godfall, Ratchet & Clank, AoE III i druge

Gamescom 2020 je pred vratima, ali u znatno izmenjenom obliku nego što je do sada bilo slučaj. Umesto odlaska u Keln, u Nemačkoj, sva velika predstavljanja igara sa ove strane okeana biće obavljena u digitalnom formatu. Događaj će trajati cela tri dana, ali udarni momenat biće veče otvaranja događaja, kada će se predstaviti čak 20 potpuno novih igara.

Pored predstavljanja novih igara biće i novih detalja za one koje su ranije najavljene, zbog čega ukupna lista naslova iznosi oko 40. Sve velike najave staće u oko 2, 2 i po sata večeri otvaranja, a domaćin tog događaja, Džef Kinli je već otkrio neke od njih koje ćemo tada videti.

Što se tiče igara koja su već izašle, tu je Fall Guys, koja će dobiti prikaz druge sezone sadržaja na Opening Night Live, što će većina ispratiti zahvaljujući ogromnoj popularnosti stečenoj za svega par nedelja. Na istom mestu ubrajamo i Doom Eternal sa prikazom Ancient Gods DLC-a. Iste večeri dobijamo nove detalje vezane za nadolazeći Medal of Honor, o naslovu iz ovog serijala nismo odavno čuli. Ovo je VR igra, a na Gamescomu će biti prikazan gejmplej i potencijalno dobijamo datum izlaska.

Iako ne učestvuju direktno, Soni i Microsoft imaju par objava pripremljenih za Gamescom 2020. Dobićemo novi gejmplej snimak iz Ratchet and Clank PS5 ekskluzive koja će prikazati neke mehanike koje su moguće samo zahvaljujući novom hardveru, dok verovatno dobijamo i nove detalje za Godfall, pošto smo nedavno dobili ovaj kratki tizer.
Što se tiče Microsofta, za sada je potvrđeno da će on otkriti Age of Empires 3 remaster zajedno sa vestima o datumu izlaska.

Iste večeri će biti predstavljen Call of Duty: Black Ops Cold War i to sa trejlerom i prikazom gejmpleja vezanim za kampanju. Džef Kinli je potvrdio da novi gejmplej za Star Wars: Squadrons i LEGO Star Wars igru stiže, a uz to očekujte premijerni prikaz gejmpleja za Little Nightmares 2, i narativni trejler za Mafia: Definitive Edition.

Ovo su samo neke od specijalnih nagoveštaja za otvaranje Gamescom konvencija, a sve to možete ispratiti 27. avgusta sa početkom od 20 časova po našem vremenu, ili pratite naš sajt i društvene mreže.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top