PlayStation 4

Najniži rejting svih vremena na sajtu Metacritics sada pripada igri Madden NFL 21

Sajt Metacritics spada među najpopularnije kada je u pitanju okupljanje različitih mišljenja o proizvodima iz sveta digitalne zabave u vidu recenzija o strane korisnika i od strane kritičara.
Ovoj platformi se mnogi okreću kada žele da vide da li vredi kupiti neku igru, ili kako bi ispratili njen prijem.

Dosta igara je dominiralo kada je u pitanju gornja granica sa ocenom 10, ali smo sada dobili jednistveni naslov koji ima apslutno najniži rejting svih vremena na ovoj platformi. To je Madden NFL 21, dakle najnovije izdanje ovog ragbi naslova za 2021. godinu, koji u trenutku nastanka ove vesti ima ocenu 0,3 od strane oko 1800 korisnika.

Madden NFL 21 nije prošao najbolje ni kod kritičara, koji su ipak bili blaži od fanova i podarili ocenu 62/100. Nezadovoljstvo je generalno i to pre svega zbog pristupa developera EA Sports.

Bitno je napomenuti da nezadovoljstvo dolazi od najvećih fanova serijala, koji su jedva čekali da igru kupe a naišli su na razočaranje. Najveći broj negativnih utisaka žali se praktično na isto – Madden NFL 21 je praktično isti kao i NFL 20, sa praktično istom kampanjom i korisničkim interfejsom.

Pojedini utisci navode da je igra čak i gora od prošlogodišnjeg izdanja, sa istim bagovima koji su ostali neispravljeni a pridružili su im se novi. Mikrotransakcije su takođe meta kritika, kojih je sve više prema navodima recezenata, tako da Madden NFL 21 praktično zasluženo nosi titulu najniže ocenjene igre od strane fanova na platformi Metacritics.

Videćemo da li će se EA Sports divizija trnuti i doneti neko unapređenje u međuvremenu, pošto kako trenutno stvari stoje, NFL 21 nema svetlu budućnost u prodaji.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top