PC

Novi tizer studija WB Games Montreal upućuje na novu Batman igru

Da li će novi Batman naslov konačno izači? WB Games: Još nije sigurno, ali evo još jednog tizera.

Zvanične najave najnovijeg naslova o Betmenu još uvek nema, iako je već sigurno da se na njoj radi i da ona postoji. WB Games Montreal je izdao još jedan u nizu tizera koji se vezuje za ovog junaka.

Najnoviji tizer dolazi u vidu klipa sa morzeovim kodom, rečju “Redacted”, a među kratko prikazanim fotografijama se nalazi i sova, što upućuje na Court of Owls antagoniste. Fanovi su provalili da je morzeov kod zapravo link ka ovom sajtu, na kojem igrače čeka tekst dobrodošlice, ali i tajmer zbog znamo da će sutra, 18. avgusta, u 17 časova biti prikazano više detalja.

Većina detalja upućuje na to da se radi o novoj Batman igri, ali može biti i da je reč o nekom drugom projektu. U svakom slučaju, ostaje da sačekamo još nekoliko sati i videćemo o čemu se stvarno radi.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top