Vesti

Predstavljena nova Prince of Persia igra, ali NE dolazi za PC i konzole

Prošla je čitava decenija otkako se pojavio The Forgotten Sands, poslednja Prince of Persia igra koja je izašla za PC i tada aktuelne konzole. Pošto se obeležava svojevrsni jubilej, fanovi su očekivali da će se Prince of Persia vratiti na velika vrata.

Ubisoft je sada i najavio najnoviju igru smeštenu u ovoj popularnoj franšizi, ali to nije naslov one vrste koju inače očekujemo. Trejlerom je otkriven ranije najavljivani Prince of Persia: The Dagger of Time, video igra namenjena za igranje jedino u posebno dizajniranim escape room prostorijama i VR arkadama, ne i na računarima i konzolama.

The Dagger of Time se vrti oko poznatog predmeta iz ranijih igara, koji omogućava igračima da kontrolišu vreme kako bi pronašli izlaz iz okruženja prepunog zamki. Gejmplej je zasnovan na timskom radu, za 2,3 i 4 igrača koji moraju sarađivati, penjati se i vršiti interakciju sa raznim predmetima kako bi rešili niz zagonetki i time se približili bekstvu na sigurno.

U najboljem slučaju, proćiće još dosta vremena pre nego što se ovaj naslov pojavi kod nas za igranje u posebnim igraonicama, tako da najveću šansu da Dagger of Time zaigrate imate ako odete “preko”. Nadamo se da je ovo znak da se Prince of Persia serijal polako vraća na listu prioriteta u Ubisoftu, i da se priprema AAA naslov za PC i konzole.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top