PC

Prikazan prvi gejmplej snimak za FIFA 21

Za razliku od PES 2021, koji će biti potpuno isti kao i prošlogodišnje izdanje, samo sa sezonskom promenom rostera, FIFA 21 dolazi sa različitim unapređenjima, prikazanim u prvom gejmplej snimku.

Dok su fudbalske simulacije dosta uznapredovale prethodnih godina, driblanje i finte nisu nešto preterano postale raznovrsne, ali EA Sports tim nastoji da to ispravi sa mehanikom “agilnog driblanja”, koje će pružiti slobodu igračima u 1 na 1 okršajima.

Za što dinamičnije mečeve na virtuelnom terenu, FIFA 21 poseduje unapređenu inteligenciju igrača koji će pratiti gde se lopta nalazi i kod koga, pa samim tim se pozicionirati pravovremeno. Isto važi i kada je u pitanju odbrana od napada. Tu se nadovezuje povećana sloboda u kreativnosti tokom prelaska sa jedne na drugu stranu terena i dosta drugih izmena koje se tiču osnova fudbala.

Uz sve već navedene izmene, FIFA 21 donosi inteligentnije dodavanje lopte, novi sistem blokiranja i presretanja lopte, manuelnu kontrolu udaraca glavom, što će značiti velikom broju igrača, a developer je poradio i na kraćim vremenima reakcije.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top