PC

Procureo datum izlaska za Black Ops Cold War, neće biti besplatne next-gen nadogradnje

U susret zvaničnom predstavljanju 26. avgusta, gomila informacija za Call of Duty: Black Ops Cold War je procurela i otkrila je šta fanovi franšize mogu očekivati, ali i tačno kada.

Među procurelim fajlovima koji stižu kroz zakrpu za Warzone, otkriveno je da se poznati karakteri vraćaju u singlplejer kampanji, a leak otkriva i datum izlaska kada će se Black Ops Cold War pojaviti pred publikom.

Ako je verovati ovim fajlovima, to će se odigrati 13. novembra, što je petak, tradicionalni period izlaska za gotovo sve Call of Duty igre. Pored toga, otkriveno je da u sutrašnjem predstavljanju nećemo videti multiplejer dodatak, već Activision to planira da donese posebnog datuma, 9. septembra.

Zajedno sa ovim informacijama, dobijena su i različita izdanja ove igre koja će donositi određene bonuse kupcima. Ovime se saznaje da Black Ops Cold War neće imati opciju za besplatnu nadogradnju za next-gen konzole(PS5 i XSX), već će ona doći samo uz određeni paket, ili će igrači morati da iznova kupe igru.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top